Webbläsare / Dokumentläsare

Text att redigera

Webbläsaren / Dokumentläsaren

- Webbläsaren / Dokumentläsaren är helt kompatibel med EU-förordningen General Data Protection Regulation. ( GDPR )
- Ansvarar för hela leveranskedjan gällande talsyntesutveckling, applikationer, drift och support.
- Plattforms- och webbläsare oberoende.
- Vi kan erbjuda text-till-tal lösningar för alla typer av webbmiljöer: webbplatser, lärplattformar, webbdokument, appar, webbformulär, webbplatser som kräver login (https stöd).
- Svensk support placerad i Uppsala med öppettider vardagar mellan 08.00 - 22.00

Textinnehåll på webben konverteras ögonblickligen till tal med verklighetstrogna, syntetiska röster.

Med hjälp av inbyggda läs- och översättningsverktyg kan alla läsa och förstå ditt digitala innehåll.

Gör ditt textinnehåll tillgängligt för en större andel av Internetanvändarna, som de som har låg läskunnighet, inlärningssvårigheter, nedsatt syn, är språkinlärare, den växande äldre befolkningen, människor på språng och alla som söker ett enklare, alternativt sätt att tillgodogöra sig digitalt innehåll.

Med bara ett klick läses texten på en sida upp samtidigt som den markeras så att användarna enkelt kan följa med i den upplästa texten, oberoende av vilken enhet som används. Eftersom det är en molnbaserad (SaaS) lösning behöver inga särskilda program laddas ned.

Användargränssnittet finns översatt till flera språk

Webb & dokument blir mer tillgängliga för fler genom att låta dina användare lyssna på dem från valfri dator eller mobil enhet utan några plugin.

Nu kan gränssnittet i dokumentläsaren anpassas helt och hållet med hjälp av CSS. Lägg till logotyp och formatmallar och skapa er egen profilerade version av dokumentläsaren.

Dokumentläsaren har ett pekskärmsanpassat gränssnitt och stöder HTML5 för iOS (iPhone, iPad, iPod touch) och nyare Android-enheter.

Automatisk taggning av otaggade PDF:er. ReadSpeaker docReader? kommer att försöka gissa strukturen i originaldokumentet om det inte är försett med strukturinformation (så kallade otaggade dokument) för att optimera visningen av dokumentet.

Användarna kan enkelt navigera i dokumentets innehållsförteckning om sådan finns, eller gå direkt till respektive sida med hjälp av miniatyrbilder.