Så här beställer du

Rich-Port är en modern webbutik för profil- och presentreklam. Vi arbetar hela tiden med att förbättra och förenkla så att Du på ett så smidigt och säkert sätt ska kunna beställa den eller de present- och profilprodukter du söker till ditt företag.

Nedan följer en genomgång hur en beställning normalt går till:

1. Välj den eller de produkter som du vill beställa

Detta gör du genom att klicka dig runt på bland våra olika kategorier och produkter ( närmare 40,000 märkesprodukter ) eller genom att söka efter den produkt du önskar i vår sökfunktion.

2. Läs på om produkten/produkterna

När du hittat den eller de produkter som du söker så klickar du på den för att få mer information om t.ex. pris och färg, minsta antal. Har du någon kompletterande fråga är du alltid välkommen att kontakta vår kundsupport via mail, vår chat eller på tel. 0705-125051

3. Beställning

Skicka ett mail med din order till info@rich-port.se Vi behöver då följande information:

· Kontaktperson med telefonnummer

· Organisationsnummer

· Leverans- och faktureringsadress

· Produktens namn

· Färg på produkten

· Antal

· Färg på tryck

· Logotype/Tryck

· Eventuell deadline

OBS! Vi bekräftar alltid en inskickad order omgående med ett mail. Detta oavsett om ni fyller i formulär eller mailar till oss. Om ni ej fått en bekräftan, vänligen kontakta vår kundsupport omgående.

4. Orderbekräftelse och korrektur via Mejl

Vi svarar normalt inom 1 timma från dess att du skickat in din beställning. Vi svarar med en länk till en offert samt ett korrektur (en digital skiss på produkten med ert tryck på). Om priset och tryckets placering stämmer godkänner ni direkt via mejl Var alltid noga med att studera både offert och korrektur noga för att undvika onödiga fel.

En orderbekräftelse genereras nu automatiskt och sparas på ert inlogg tillsammans med korrektur. Vi skickar även ut ett nytt mail som bekräftar er beställning.

5. Leverans

Efter normalt 3-4 veckor efter lagd beställning levereras produkten till dig. Leverans sker direkt från något av våra tryckerier och frakten sker med någon typ av företagspaket (normalt Posten, DHL, UPS, TNT eller Schenker).

6. Betalning

Vid godkänd kreditprövning sker betalning mot faktura som kommer separat per post. Betalningstiden är normalt 10 dagar och betalning sker till vårt bankgiro. Vid ej godkänd kreditprövning / privatperson, så sker betalning genom VISA eller Mastercard i förskott.