Din egna webbshop

Egen Webbshop

För det mindre, mellanstort, stort företaget / förening kanske valet bli en helt egen profilshop? Genom Rich-Port erbjuder vi oss att för er räkning ta fram en helt egen profilbutik på nätet. Tänk tanken... Här kan personal, ansvariga avdelningar etc. enkelt, smidigt och säkert direkt Online beställa önskade profilprodukter. Vi på Rich-Port står för hela kedjan från inköp till leverans av vara till beställaren.

Genom ett personligt möte ställer vi samman ramarna för hur det ska fungera, gemensamt tar vi fram lämpliga produkter. Lösningen innebär att Rich Port sköter uppdateringar, vi ser till att följa årstider och erbjuda besökarna spännande och attraktiva produkter. Vi presenterar gåvor, väskor till kläder och till det vi kallar giveaways. Allt i enlighet med er profil.

En egen e-profilshop innebär en rad fördelar, beställaren och er ekonomiavdelning får kopia på alla orders, önskar ni ett betalsystem där beställaren Online utför betalning kan detta ordnas. Som administratör erhåller ni en egen inloggning där ni kan följa lagersaldon, lagda orders och mycket mer. Kika gärna in på en av våra referenssajter. Gå vidare

Vid uppsättning av en egen e-profilshop utgår en mindre startavgift. Avgiftens storlek beror på antal produkter, önskat ordersystem etc. Gemensamt går vi tillsammans igenom hur ni önskar er Online lösning.

Vi är experter på SEO:

En SEO-analys innebär att vi tar reda på vad dina kunder gör för att hitta dig, så att du kan optimera dina chanser att bli hittad. SEO står för Search Engine Optimization, det vill säga Sökordsoptimering / sökmotoroptimering. Vi tar fram ett hundratal upp till tusentals ord som är associerade med ditt företag.

Webb To Print

Vi erbjuder Er marknadens bästa system för beställning av trycksaker via internet. Webtoprint är byggt och utformat just för trycksaker och väl beprövat. Många av Sveriges största företag och organisationer använder systemet idag. På senare tid har även många mindre bolag hakat på tåget eftersom det finns mycket tid att spara även för dem.

Enkelhet
Med Webtoprint slipper Ni alla krångliga korrektursvängar via e-post och fax. Vid beställning erhålls komplett korrektur direkt på skärmen och ett tryckfärdigt original genereras. Originalet går automatiskt till våra tryckpressar och ett ordererkännande skickas omgående till Er. Vid beställning via Webtoprint minimeras risken att beställa fel produkt. Alla Era trycksaker visas med bild. Man ser klart och tydligt fönsterplaceringar på kuvert etc.

Säkra profilen
Webtoprint hjälper Er att säkra Er profil. Installationen av Era trycksaker görs helt enligt Er grafiska manual och enligt Era instruktioner. Beställaren kan sedan endast redigera de poster och rader som Ni bestämt ska vara redigerbara.

Lagerhållning
Systemet i kombination med lagerhållning av trycksaker har blivit en succé hos våra kunder. Finns det en vara som Ni gör av med ofta och som inte får ta slut. så kan denna lagerhållas hos oss och läggas upp för avrop på Webtoprint.

Miljö
Alla trycksaker produceras i ISO-certifierad miljö. Detta ger Er en garanti för att trycksakerna är av högsta kvalitet och att produktionen av dem gör minsta möjliga påverkan på miljön. Dessutom är produktionen Svanenmärkt, vilket innebär att Ni kan få Svanenmärket på allt Ert kontorstryck.

E-handelslogistik

Kundupplevelsen är en stor del av ert varumärke, därför handpackas varje försändelse med omsorg. Vi jobbar med tilldelad personal, som jobbar enbart med just din verksamhet, vilket gör att ni alltid har samma kontaktperson och en top of the line service.

Representation

Rich Port står för Rik Hamn. Vi är rika på kunskap och vill gärna del med oss av detta. Behöver ni plagg som håller den där lilla extra höga kvaliten? ska ni representera ert företag på en mässa, ha viktiga kundbesök eller kanske vill ni inom företaget hålla en hög profil.

Vi på Rich Port jobbar med utvalda produkter och vet vad som passar er och ert företag bäst. Vi kommer gärna ut på ett besök hos er där ni får prova och känna på våra plagg, allt för att det ska bli så bra som möjligt.

Visste ni att vi på Rich Port gärna jobbar med personliga besök. Vår kunskap när det gäller representationskläder blir och är ovärderlig för er som kund. Kontakta oss så hjälper vi er att hitta rätt väg. Ring oss på tel. 0705 12 50 51