Trycksaker

Vårat Tryckeri

Offsettryck ?

alternativet vid större upplagor
I tryckeriet använder vi oss av den senaste tekniken inom offsettryck. Detta innebär att vi har optimerat kapaciteten när det gäller precision och hastighet.

Hög och jämn kvalitet
Resultatet blir en enastående jämn och hög kvalitet på varje trycksak som lämnar vårt tryckeri. Yrkeskunskapen före och under tryckning har hög prioritet hos oss. Vi jobbar med icc-profiler, vilket innebär snabba intag och jämn produktion. Vår bredd är stor.

Gör din trycksak unik
Vill du att din trycksak ska vara lite annorlunda? Vi kan hjälpa dig med t.ex particiell lack, prägling, stansning, doftande trycksak m.m.

Större upplagor
Offsettryck har stora fördelar vid stora upplagor. Det är startkostnaden som kostar mest och det blir sedan billigare desto större upplaga du har.

Digitaltryck ? enkelt & snabbt

Digitaltryck är perfekt för upplagor från 1 ex till ca 500 ex med snabba leveranser. Tryck den upplaga du behöver just nu så slipper du att lagerhålla din trycksak och det blir kostnadseffektivt också.
Personliga tryck med variabeldata och adressering. Individanpassa ditt tryck med variabeldata och adressering. Det innebär att vi kan göra varje ark/del av er trycksak unik och riktad till er mottagare. I sin enklaste form kan det betyda att adressera trycksaken, men det går också att anpassa färg, text och bilder.

Provtryck på rätt papper
Du får ett riktig provtryck på rätt papper så som den färdiga produkten kommer att se ut. Allt för att du ska vara säker på att ditt tryck ser ut som det ska, innan vi trycker hela upplagan.

Upp till 300 g
Vi kan erbjuda att trycka på papper upp till 300 g.

Norrköpings Bildekor ?

Vi gör dig synlig!
Det blir allt viktigare att synas ? överallt. Eftersom det är så många varumärken som tävlar om kundernas uppmärksamhet gäller det att våga satsa på olika kanaler. Vi gör dig synlig på vägarna!

Stripa era bilar
Ett sätt att synas på vägarna är självklart att låta era bilar stripas med logotyp, kontaktuppgifter m.m. Vill ni sticka ut kanske något mer unikt och annorlunda kan komma på tal. Fråga oss så kan vi tillsammans lista ut vad som kommer att fungera bäst för er. Vi kan utöver bilar stripa även båtar, motorcyklar, osv.

Vi hjälper er hela vägen
Vi gör även skyltar, banderoller och affischer. Behöver ni hjälp med att utforma något material så kan vi även hjälpa er med det. Vi gör allt för att du ska synas!